Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Biblioteca Municipal inicia demà els actes de celebració del seu desè aniversari

Tallers, xerrades i espectacles conformen la programació especial


La Biblioteca Municipal inicia demà els actes de celebració del seu desè aniversari

La Biblioteca Municipal inicia demà els actes de celebració del seu desè aniversari. El tret de sortida el donarà un taller infantil de Fotografia Digital, que  es durà a terme a la sala d'actes de l'equipament a apartir de les 17.30 hores. Per participar-hi cal formalitzar les inscripcions a la mateixa Biblioteca.

La resta d'activitats tindran lloc del 6 al 9 de setembre. Així, dimarts 6, a les 18 hores, s'organitzarà un taller de còctels adreçat a tota la família, a càrrec del cocteler Lluís Sirvent. Durant aquesta setmana, la Biblioteca també rebrà la visita de l'autora "L'últim patriarca", guanyadora del Ramon Llull de novel·la l'any 2008, Najad El Hachmi (dimecres dia 7, a partir de les 18.30 hores) i organitzarà un pati de contes de la mà de Xavi Demelo i sota el títol "Relats inacabats" (dijous dia 8, a partir de les 22 hores).

A més a més, durant aquestes dates es podrà veure a la sala d'actes una projecció de fotografies de les activitats que ha organitzat l'equipament durant aquests 10 anys i es durà a terme una activitat de "Bookcrossing", en què la ciutadania podrà trobar llibres a qualsevol indret del poble per llegir-los i tornar-los a deixar a qualsevol altre lloc perquè una altra persona en pugui gaudir.

La Biblioteca Municipal de Sant Quirze va obrir les seves portes el mes de setembre de l'any 2011 i compta amb un ampli fons de caràcter multidisciplinar, actualitzat i en diversos suports alhora que ofereix a les persones usuàries un fons especialitzat en matèries com ara l'acolliment i l'adopció, el racó de pares, entre d'altres.