Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Talls de carrers, canvis de recorregut de l'autobús i prohibició d'aparcament en diferents carrers amb motiu dels actes de Festa Major

Els tres actes que afectaran més la circulació són la cursa popular, la cercavila de gegants i el correfoc


Talls de carrers, canvis de recorregut de l'autobús i prohibició d'aparcament en diferents carrers amb motiu dels actes de Festa Major

 Els actes de festa Major afectaran tant la circulació dels vehicles per diferents carrers del municipi, com les zones d'aparcament o el recorregut de l'autobús.

Els tres actes que faran modificar més la circulació són la cursa popular i la cercavila de gegants de dissabte a la tarda i el correfoc de dissabte a la nit.
Zones d'estacionament prohibit
L'aparcament també estarà prohibit a la plaça dels Avis i al tram de l'avinguda de Pau Casals, des del número 51 fins al carrer de Sabadell amb motiu de la cursa popular de dissabte.
També estarà prohibit estacionar al llarg de tot el recorregut de la cercavila de gegants, des de les 15 fins les 21 hores del dia 3 de setembre. Tampoc es podran aparcar cotxes a la zona de terra entre la masia del Mas Duran i el carrer del Mas de les 19 a les 24 hores del dia 3 de setembre amb motiu del correfoc.
El mercat medieval, que estarà ubicat a la rambla de Lluís Companys, també restringirà les zones d'estacionament, i no s'hi podran deixar els vehicles des de les 7 h del dia 3 fins les 22 hores del dia 4 de setembre.
Canvi recorregut autobús
D'altra banda, l'autobús de la línia 12 entre Sant Quirze i Sabadell també variarà el seu recorregut durant la Festa Major. El dissabte dia 3 de setembre, el recorregut estarà afectat a partir de les 17 hores. Aquest mateix dia i en  direcció Estació Sabadell Centre, de 17 a 20 hores estaran anul·lades les parades de l'avinguda d'Arraona, Pau Casals amb carrer Sabadell i les parades del carrer Vallcorba.
Les parades més properes seran les del CAP (av. Egara) i la dels FGC en direcció Sabadell.
En direcció Sant Quirze Parc es podrà veure afectada la parada de l'avinguda Pau Casals amb Alfons XIII.
Durant tota la jornada de dissabte poden haver-hi retencions i/o desviaments puntuals dels autobusos.
El dia 5 de setembre no hi haurà servei de bus per ser dia festiu tant a Sant Quirze com a Sabadell.
Si voleu veure el detall de la zona afectada, podeu consultar els següents documents: