Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El Centre d'informació i Recursos per a Dones presenta les seves activitats del nou curs

El cicle comença aquest mateix mes de setembre


El Centre d'informació i Recursos per a Dones presenta les seves activitats del nou curs

 Una exposició sobre les dones durant la Segona República, la guerra, el franquisme i la construcció democràtica titulada La lluita per l'oportunitat de viure obrirà enguany l'inici de les activitats al Centre d'Informació i Recursos per a Dones. La mostra comptarà amb una conferència  el dia 15 de setembre a les 19 hores a càrrec de la historiadora i comissària de l'exposició, experta en història de dones i feminismes, Isabel Segura. L'exposició es podrà veure de l'1 al 17 de setembre.

Una altra de les activitats culturals d'aquest mes de setembre  és una xerrada taller titulada "L'art en femení" en la qual es pretén donar visibilitat al treball de destacades artistes anteriors al segle XX, i conèixer l'obra de creadores contemporànies que han reivindicat els drets de les dones a través de l'art. Aquesta xerrada-taller es farà els dies 22 i 29 de setembre de 18.30 a les 20 h al CIRD. Cal inscripció prèvia per participar-hi.
El CIRD també proposa nous tallers de creixement personal. Un d'ells, "Entre dones", vol crear un espai grupal de reflexió i autoconeixment per tractar les emocions i els sentiments. Començarà el dia 7 des setembre de les 18 a les 19.30 hores. Per participar-hi, també cal inscriure-s'hi.
D'altres activitats destacades són els berenars dels dimarts, que començaran el dia 20 de setembre, o els espais de trobada com Aprendre amb tu, cada segon i quart dimarts de mes a partir del 13 de setembre.
Les dones de les Fonts també ofereixen un grup d'acollida a les dones novingudes tots els dimecres de 15.30 a 17 hores i els divendres de 10 a 11 del matí.
Per formalitzar les inscripcions, podeu trucar al telèfon 637465186 o enviar un correu electrònic a sumemxlaigulatat@santquirzevalles.cat.
Per veure el detall de les activitats, us podeu descarregar el document relacionat amb aquesta notícia.