Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Espectacles infantils, el pregó, 100% Tricicle i Anne Roig i l'Ombre de Ton Chien, les propostes d'avui per la Festa Major

A la tarda també s'inaugurarà l'exposició institucional de Sant Quirze-Coca Cola


Espectacles infantils, el pregó, 100% Tricicle i Anne Roig i l'Ombre de Ton Chien, les propostes d'avui per la Festa Major

 Els més petits seran avui els primers en gaudir dels actes de Festa Major amb el primer dels actes del programa de la Festa Major de Sant Quirze del Vallès 2011. Serà a les 18.30 hores a la plaça d'Anselm Clavé on la companyia Més Tumàcat oferirà l'espectacle la Festa dels Més Tumàcat, on els globus i el confetti seran els principals protagonistes juntament amb els més petits de la casa.

A continuació, l'activitat es desplaçarà a la Casa de Cultura Vila Puig, on a les 19 hores es farà la inauguració de l'exposició institucional de Festa Major que enguany està dedicada a la relació de Sant Quirze amb la Coca-Cola, una empresa ubicada a la nostra població des dels anys 70 fins fa un parell d'anys. Les peces exposades són propietat del col·leccionista Antonio Martínez Andreu.
Tot seguit, la plaça de la Vila serà el centre neuràlgic de la Festa, amb el Pregó de Festa Major que en aquesta edició anirà a càrrec del Futbol Club Sant Quirze i que comptarà també amb la presència del FC Barcelona Jonathan Soriano.
El testimoni de la Festa el prendrà, una vegada acabi el pregó, la Banda del Surdo, una xaranga que inundarà els carrers de festa i percussió i que conduirà tothom que els vulgui seguir fins a la masia de Can Feliu, on a partir de les 21.15 del vespre, es podrà gaudir de la fideuada popular. Els tiquets, que tindran un preu de 5 €, es podran adquirir en el mateix recinte.
La vetllada d'aquesta primera jornada de Festa Major oferirà diferents propostes. D'una banda, a partir de les 22.30 hores i a l'exterior de la masia de Can Feliu, un dels plats forts de la Festa Major 2011: l'espectacle 100% Tricicle. Aquest muntatge, dirigit per Tricicle, fa una antologia dels millors espectacles de la companyia de mims com Manicomic, Exit, Slastic, Terrific o Garrick.
Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien mostraran la seva proposta musical a la plaça d'Anselm Clavé, tot mostrant la seva música fresca, mestissatge catalano-fràncès que ha obtingut molt bona acollida de públic i crítica convertint-los en una proposta novedosa que li ha valgut el premi Enderrock Grup revelació 2009.
Per a més informació, podeu consultar el web de Festa Major: www.santquirzevalles.cat/festamajor