Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Sant Quirze ha preparat un gran desplegament informatiu per a la Festa Major 2011

La ciutadania podrà seguir la festa a través de les xarxes socials, Sant Quirze Televisió, Ràdio Sant Quirze i els webs municipals


L’Ajuntament de Sant Quirze ha preparat un gran desplegament informatiu per a la Festa Major 2011

 L’Ajuntament de Sant Quirze ha preparat un gran desplegament informatiu per a la Festa Major 2011. La ciutadania podrà seguir l’actualitat de Festa Major a través del web municipal,www.santquirzevalles.cat; de Ràdio Sant Quirze, al 89.5 FM i a www.radiosantquirze.cat; i a través del web especial de Festa Major, www.santquirzevalles.cat/festamajor.

A més a més, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter tant de l’Ajuntament (www.facebook.com/santquirzevallestwitter.com/ajsantquirze) com de Ràdio Sant Quirze (www.facebook.com/radiosantquirzetwitter.com/radiosantquirze)s’aniran penjant imatges i informacions en temps real de tot el que passi a la Festa Major. La ciutadania també pot participar activament amb les diverses opcions que ofereixen les xarxes.

D'altra banda, es realitzaran diversos reportatges fotogràfics de les activitats de la festa més importants de l’any dels quals la ciutadania podrà gaudir a través de la xarxa social Flickr. 

També està previst l’elaboració de vídeos informatius que es podran veure a través de Youtube i de Sant Quirze Televisió (tv.santquirzevalles.cat).

Per últim, diàriament, el servei de premsa de l’Ajuntament de Sant Quirze emetrà una nota de premsa per tal de proveir d’informació a diversos mitjans de comunicació locals i nacionals.