Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Dues exposicions omplen de records la Casa Vila Puig

Es podran visitar fins al 14 d'octubre


Dues exposicions omplen de records la Casa Vila Puig

 Qui vulgui descobrir l'evolució de les festes majors de poble, les tradicions, els balls d'envelat o l'elecció de les pubilles té una cita ineludible a la Casa Vila Puig, on es poden veure tot un seguit de fotografies antigues de Festa Major gràcies a l'exposició organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQV). 

La Casa Vila Puig també acull aquests dies una exposició dedicaca a la Coca Cola i la seva relació amb Sant Quirze. El municipi va ser la seu de COBEGA, embotelladora de la marca més de 30 anys fins que es va traslladar per motius logístics. Els objectes són propietat del col·leccionista Antonio Martínez Andreu. 
En els parlaments, tant els membres del GIHSQ com l'alcaldessa, Montserrat Mundi, han agraït a tothom la participació i el fer possible una exposició d'aquestes característiques  i han fet un esment especial als membres del GISHQ que no estaven presents, com és el cas del president de l'entitat, Jaume Carbó, absent per una convalescència.
Durant els dies de Festa Major l'exposició es podrà visitar de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.  Fora de Festa Major, la Casa Vila Puig estarà oberta de 18 a 20.30 hores de dilluns a divendres, i els dissabtes de 12 a 14 i de 18 a 20 hores.