Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La participació protagonitza el primer dia de Festa Major

Més de 3000 persones segueixen 100% Tricicle, un dels plats forts del programa


La participació protagonitza el primer dia de Festa Major

 Sant Quirze va viure ahir el seu primer dia de Festa Major i la ciutadania va participar de forma multitudinària en les diferents activitats que proposava el programa.

L'inici de festa es va dedicar als infants i famílies, que es van aplegar a la plaça d'Anselm Clavé per ballar al ritme de la Festa dels Més Tumàcat. 
Tot seguit, la Casa de Cultura Vila Puig va convertir-se en el centre neuràlgic de l'activitat festiva amb la inauguració de l'exposició institucional "Sant Quirze i la Coca-Cola", una ampla mostra d'objectes relacionats amb aquesta beguda refrescant que s'ha embotellat durant més de 30 anys a la planta de Cobega a Sant Quirze. L'exposició, organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ) compta amb centenars d'objectes del col·leccionista Antonio Martínez Andreu. Durant els parlaments,l'alcaldessa, Montserrat Mundi, va agrair a tothom la iniciativa i va convidar a la ciutadania a la Casa Vila Puig per veure tant aquesta mostra, com la de fotografies antigues de festa major que hi ha al segon pis de l'equipament. 
A continuació, el president del Futbol Club Sant Quirze, Enric Girbau, va ser un dels protagonistes del pregó, juntament amb un dels tres capitans del primer equip, Edu Hernàndez. L'entitat va centrar el seu discurs en la importància de fer esport i de participar activament en la vida associativa. L'acte també va comptar amb el blaugrana Jonathan Soriano, que va saludar a la ciutadania des del balcó.
Una vegada finalitzat el pregó, la Banda del Surdo va sorprendre els presents amb el seu espectacle Percussionante!, una explosió de ritme i tambors que va aplegar tothom al seu voltant.
Poc després, la fideuada popular va concentrar centenars de ciutadans i ciutadanes als exteriors de la masia de Can Feliu, on a les 22.30 començaria un dels plats forts de la Festa, l'espectacle 100% Tricicle. Aquesta antologia dels muntatges més coneguts de Tricicle va comptar amb una elevada participació, amb més de 3000 persones.
Una hora més tard, la banda Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, premi enderrok 2009,  van compartir la seva original  proposta musical que basa el seu èxit en ritmes tranquils i  en la frescor i interpretació de la seva cantant. El concert va omplir  i convèncer el públic de la plaça d'Anselm Clavé, on es va generar un ambient delicat ,íntim i proper.