Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La col·lecció de Coca-Cola més important d'Europa aquests dies a Sant Quirze

La mostra es pot veure a la Casa de Cultura Vila Puig fins al 14 d'octubre


La col·lecció de Coca-Cola més important d'Europa aquests dies a Sant Quirze

 L'any  1967, l'Antonio Martínez Andreu entrava a treballar de comercial a la Coca-Cola. Entre les promocions del moment, destacava la d'una joveníssima Marisol anunciant dues ampolles d'aquest beuratge de la felicitat pel mòdic preu de dues pessetes.
Aquest va ser el primer de fins a 15.000 objectes al voltant d'aquesta marca registrada que Martínez Andreu ha acumulat al llarg dels anys. La col·lecció, la més important d'Europa al voltant de la beguda de cola, es pot veure a la Casa de Cultura Vila-Puig de Sant Quirze del Vallès fins al 14 d'octubre i conté, segons l'Antonio, la fórmula secreta d'aquest líquid tan popular.
L'exposició compta amb  fins a 400 objectes i peces entre els quals hi ha diferents cartells, objectes promocionals, xapes i fins i tot s'hi pot veure xarop de cola original en una antiga garrafa. 
Caminant paral·lela a l'actualitat del món, aquesta potent marca ha commemorat diferents esdeveniments històrics amb ampolles de producció limitada. És el cas d'algunes de les que es poden admirar a Sant Quirze, com la ampolla que es va servir al casament de Ladi Di o la que recorda l'entrada d'Obama a la Casablanca.
Recordem que aquesta exposició, a càrrec del mateix col·leccionista i del Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze, es podrà visitar a la Casa Vila Puig els dies de festa major de 12 a 14 i de 18 a 20 hores, i la resta de dies, de dilluns a divendres de 18 a 20.30 i els dissabtes de 12 a 14 i de 18 a 20.