Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Bressol Municipal el Patufet comença el curs escolar amb tota normalitat

Enguany s'incorporen al centre 74 nens i nenes nous


L'Escola Bressol Municipal el Patufet comença el curs escolar amb tota normalitat

 L’Escola Bressol Municipal El Patufet ha iniciat el dia 6 de setembre el nou curs escolar amb tota normalitat. En total, aquest curs 2011-2012 s’incorporen 74 alumnes nous del total dels 135 alumnes que té aquesta escola.

Tal com ja s’ha anat comunicant a les famílies, el primer dia, l’escola només està oberta al matí i la incorporació dels nous alumnes es fa de forma esglaonada seguint uns períodes prèviament establerts, per tal de facilitar l’adaptació dels infants a l’escola.
Els antics alumnes s’incorporen mitja hora abans que els nous i ajuden a l’equip educatiu a que la incorporació de l'alumnat nou sigui més satisfactòria. Així doncs, els  alumnes nous de P-1 s’incorporen a les 9,30 hores i els de P-2 a les 10,30, mentre que els de P-0 que tots son de nova incorporació, ho poden fer entre les 9 i les 11,30 h. El primer dia, els alumnes nous restaran al centre un màxim de 90 minuts, i en funció de com es produeixi la seva adaptació, aniran allargant l’estona d’estada a l’escola progressivament.