Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les activitats esportives ocupen bona part de la programació de la Festa Major

Alguns clubs esportius presenten els seus primers equips, a punt de començar la nova temporada


Les activitats esportives ocupen bona part de la programació de la Festa Major

 L'esport ha estat un dels principals protagonistes de la Festa Major 2011. El pregó, a càrrec del capità del primer equip del Futbol Club Sant Quirze va donar el tret de sortida a una festa marcada per l'alta participació en els diversos esdeveniments esportius que oferia el programa.

Dissabte va ser el dia més intens a nivell d'activitat esportiva. El matí començava amb el tercer campionat d'hoquei subaquàtic de Festa Major i el pimer campionat júnior de la primera disciplina, en el que que els locals van quedar subcampions donant la victòria a la selecció catalana.
Paral·lelament la màxima activitat esportiva es va concentrar al parc de les Morisques, on els campionats d'handbol 4x4, bàsquet 3x3, futbol 3x3 i el torneig de Tennis taula van comptar amb més de 250 participants. A la tarda el Club d'Escacs Sant Quirze iniciava a les 17 hores les simultànies d'aquest esport a la rambla de Lluís Companys i mitja hora més tard més de 300 corredors i corredores participaven a la Cursa Popular de Festa Major, que va donar la victòria a Caleb Amigó. Tot seguit, el pavelló municipal acollia el partit de l'equip de veterans de l'Handbol Sant Quirze.
El torneig de petanca obria l'agenda esportiva de diumenge i el pavelló municipal era l'espai on a dos quarts de dotze tenia lloc el partit de presentació del primer equip de l'Handbol Sant Quirze. A la tarda, el Futbol Club Sant Quirze disputava el Memorial Antoni Mendoza al camp de futbol municipal, cita  que tancava la intensa activitat esportiva dels dies de Festa Major.