Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La participació protagonitza la Festa Major de Sant Quirze del Vallès

El concert d’Antònia Font o la botifarrada popular esdevenen els actes amb més èxit


La participació protagonitza la Festa Major de Sant Quirze del Vallès

La Festa Major de Sant Quirze del Vallès va finalitzar ahir amb el tradicional castell de focs i amb una valoració molt positiva. Des que dijous es va donar el tret de sortida a la festa, amb la recepció ciutadana, els actes organitzats al llarg d’aquests quatre dies festius han comptat amb una elevada afluència de públic.

La variada oferta de la programació ha aplegat diversos tipus d’iniciatives: culturals, esportives i infantils, apostant per elements novedosos i mantenint els tradicionals. “Un conjunt d’activitats- segons que ha manifestat la regidora de Cultura, Mercè Vallès- que ha estat clau per arribar a tots els públics i aconseguir que tothom es faci seva aquesta festa. No podíem obviar els elements més tradicionals, i necessitàvem comptar amb la implicació de les entitats, a qui volem agrair molt especialment la tasca que han dut a terme. Sense elles, aquesta edició no hagués estat possible. Elles han portat la cultura i la identitat de Sant Quirze a tots i cada un dels actes, i la veritat és que els resultats han estat excel•lents. Cal remarcar que alguns elements novedosos, com ara activitats infantils, com l’espectacle “Flash” o els espais per als més menuts, han estat un èxit i creiem que cal continuar reforçant-los i avançar en aquest sentit. També, l’èxit dels concerts centrals ens indiquen que cal mantenir-los i cal continuar apostant en aquesta línia”.

Totes les jornades han comptat amb una elevada participació, destacant especialment algunes apostes d’enguany com el concert d’Antònia Font, que diumenge va aplegar gairebé 8.000 persones al camp de futbol. De fet, la música ha protagonitzat les vetllades d’aquests dies, amb concerts de gran afluència com el de la Bella Quirze Band, la Coral Il•lustració Artística o l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien. També van resultar exitoses les apostes culturals, com ara el teatre d’humor de la companyia del Tricicle o els espectacles infantils matinals, que van omplir de gom a gom el Parc de les Morisques.

Segons que ha manifestat l’alcaldessa, Montserrat Mundi “pensem que l’èxit ha estat fruït d’una aposta molt treballada, repetint aquelles activitats que sempre han resultats exitoses i que, ja sigui per part de la ciutadania com de les entitats, ens han fet saber que agraden i que funcionen. Hem apostat per les millors actuacions del panorama musical actual, amb premis Enderrok i reconeixements arreu, i això la ciutadania ho ha valorat. Per tot això, i per la resposta obtinguda, agraïm a la ciutadania la seva participació, a les entitats la seva feina i implicació i, finalment, a tothom el civisme que han demostrat, doncs hem tingut uns dies molt tranquils i pensats per gaudir-ne amb tota la familia”.

La Festa Major s’ha pogut seguir a través de les xarxes socials, Ràdio Sant Quirze i Sant Quirze Televisió. La informació i els videos de la festa es poden consultar al web municipal i al web de Festa Major: www.santquirzevalles.cat/festamajor.