Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Ajuntament ofereix a la ciutadania el servei “Minuts Menuts”

Es tracta d'un servei de guarda per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora de l’horari escolar, dins d’un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants, i amb l’objectiu final de donar temps personal a les famílies amb infants a càrrec


L'Ajuntament ofereix a la ciutadania el servei “Minuts Menuts”

Des de les unitats de Benestar Social i Educació de l’Ajuntament de Sant Quirze es torna a oferir a la ciutadania el servei “Minuts Menuts”. Aquest és un servei municipal emmarcat dins de les mesures relacionades amb les polítiques dels Nous Usos del Temps que ofereix a les famílies un servei de guarda per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora de l’horari escolar, dins d’un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants, i amb l’objectiu final de donar temps personal a les famílies amb infants a càrrec.

El servei pretén donar resposta a les situacions no previstes o gestions a realitzar per les persones adultes que tenen infants a càrrec, que són difícils de dur a terme amb l’acompanyament dels infants. També oferir atenció integral i puntual als infants fora de l’horari escolar, facilitar un espai d’atenció directa a la primera infancia i promoure una xarxa de famílies en el municipi que permeti la comunicació i l’intercanvi d’experiències.
 
“Minuts Menuts” es dirigeix a totes les famílies empadronades al municipi amb infants de 4 mesos a 3 anys a càrrec.  Per accedir al servei per primera vegada les famílies hauran d’aportar una fotocòpia del llibre de família, una del DNI o passaport de la mare o del pare o de la persona que en tingui la guarda, una altra del llibre de vacunes de l’infant, una fotocòpia de la targeta sanitària i una altra del DNI de la persona que recollirà l’infant.

El servei disposa de 10 places. L’infant podrà romandre-hi un màxim de 3 hores continuades i dos dies a la setmana. La tarifa és d’1 euro per hora d’estada, que s’ha d’abonar en el moment de recollida de l’infant. Les famílies han de portar el material necessari per a la cura de l’infant (bolquers, roba de recanvi...).

L’horari i ubicació del servei és dilluns, dimarts i dijous de 17:00 a 20:00 hores a l’Escola Bressol Municipal “El Patufet”, ubicada a la Ronda Santa Julita, número 67. El telèfon del servei és el 670.91.87.51. Per a més informació, contacteu amb el Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Quirze, al telèfon 93.721.68.00.