Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Nova jornada de donació de sang al CAP Sant Quirze

La jornada tindrà lloc el divendres 16 de setembre de 17 a 20.30 h


Nova jornada de donació de sang al CAP Sant Quirze

 El Cap Sant Quirze organitza per  una nova jornada de donació de sang a partir de les 5 de la tarda de divendres 16 de setembre. Sant Quirze pot tornar a donar una important mostra de solidaritat, en aquest cas, amb les persones que estan malaltes, pateixen accidents o que pel que sigui requereixen alguna transfusió de sang.

El fet de donar sang és una actitud responsable i solidària. Actualment tant la sang com els seus derivats s'han convertit en una part imprescindible en l'actual assistència sanitària. 
Les principals característiques dels donants són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i tenir una tensió compresa entre els 10 i el 18. 
No poden donar sang les persones que hagin viatjat durant l'últim any a zones endèmiques de paludisme, o que realitzin pràctiques de risc que facilitin el contagi d'hepatitis o de la SIDA. 
De mitjana, els homes poden donar fins a 4 vegades a l'any, les dones 3 vegades. Entre donació i donació hem d'esperar 2 mesos.
Si hi voleu participar, i voleu donar una mica de la vostra sang, podeu adreçar-vos avui mateix entre les 17 i les 20.30 hores al Cap Sant Quirze. La iniciativa ha  estat  organitzada pel Consorci Sanitari Integral, amb la col•laboració de la Unitat de Salut de l'Ajuntament i el CAP Sant Quirze.