Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament busca avis i àvies que sàpiguen cultivar un hort

Les persones interessades podran participar en un projecte conjunt amb diferents escoles de Sant Quirze


 L’Ajuntament busca avis i àvies que sàpiguen cultivar un hort
Transmetre els coneixements del cultiu d’un hort és quelcom que ha quedat limitat a algunes generacions, que feien dels productes cultivats la seva manera de subsistència. És el cas de molts dels avis i àvies de Sant Quirze, que han conegut i practicat les tècniques per conrear un hort al llarg de la seva vida.
Aquests coneixements s’han anat perdent amb el temps, fruit dels canvis de vida i de la nova tipologia d’habitatges. Per això, des de diferents escoles de Sant Quirze es treballa el programa Horts Intergeneracionals, que durant l’any passat va comptar amb la col•laboració de dos avis i una àvia de Sant Quirze. El curs anterior van ser les escoles Taula Rodona i Pilarín Bayés, les que van integrar aquest programa al seu projecte pedagògic i fruït de l’èxit, enguany es preveu ampliar a les escoles El Turonet i Lola Anglada.
Si sou un avi o una àvia que heu conreat un hort i voleu transmetre els vostres coneixements als infants del poble, podeu posar-vos en contacte amb els serveis de benestar social o d’educació de l’Ajuntament de Sant Quirze, al 937216800.