Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Nou curs de manipulació d'aliments per a persones aturades

L'activitat es desenvoluparà al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra


Nou curs de manipulació d'aliments per a persones aturades

 El Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra oferirà els propers 28,29 i 30 de setembre un curs d'higiene i manipulació d'aliments en restauració col·lectiva per a persones aturades.

El curs es divideix en 5 parts que repassen temes com els perills associats als aliments, l'actitud dels manipuladors, l'higiene preventiva en el procés o l'autocontrol entre d'altres.
Les persones que estiguin interessades es fer aquest curs, que és totalment gratuït, poden formalitzar les inscripcions al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra o ampliar la informació trucant al telèfon 937215208 o enviar un correu a ocupacio@santquirzevalles.cat
Recordem per poder gaudir d'aquest curs, s'ha estar  a l'atur inscrit  al Servei d'Ocupació de Catalunya. Podeu veure el temari detallat del curs en el següent enllaç: Temari.
 
Aquesta activitat, promoguda des del Consorci de Formació de la Generalitat de Catalunya, compta amb la col·laboració de PIMEC, l'Unió Europea, l'Associació Empresarial Càrnica i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.