Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Exhaurits el miler de tiquets per la X Caminada del Mussol que es celebra aquest diumenge

Les persones que vulguin seguir el camí i no tinguin tiquet, podran fer-ho però hauran de portar el seu propi avituallament


Exhaurits el miler de tiquets per  la X Caminada del Mussol que es celebra aquest diumenge

 El Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès ha organitzat per desè any consecutiu la Caminada del Mussol, un passeig de 14 quilòmetres per diferents llocs d'interès de Sant Quirze que es farà el proper diumenge 25 de setembre.

La organització ha informat que ja estan exhaurits els mil tiquets que donaven dret a l'avituallment, la botifarra del dinar i una samarreta commemorativa. Tot i així, les persones que vulguin seguir el camí, podran fer-ho però hauran de portar el seu propi avituallament.
Homenatge als aiguats de 1962
El recorregut d'enguany, que es pot seguir amb gps (enllaç recorregut gps), sortirà de la plaça de la Vila a les 9.30 del matí i seguirà fins al barri de Els Rosales, on l'alcaldessa, Montserrat Mundi, farà una ofrena floral en record de les persones que van patir els aiguats el 25 de setembre de 1962. Tot seguit, l'excursió continuarà cap als enderrocs de l'antiga masia de Can Caber per enfilar després fins al camí antic de Sant Cugat, on els participants podran gaudir de torrenteres i obagues.
El següent punt d'interès serà Can Barata a partir d'on els caminadors i caminadores podran passar fregant la Via Augusta, un camí romà que unia Cadis amb Roma.
Des de l'encreuament entre la Via Augusta i el Camí dels Monjos, el recorregut arriba a la masia de Can Barnola, des d'on es podrà divisar un dels perfils més característics de Sant Quirze. Tot seguit, es començarà el descens per un camí de riera fins arribar al parc de Can Feliu, on es farà el dinar popular de totes les persones inscrites a l'activitat.
Més informació al web de l'entitat: www.cesqv.com