Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Prop d'una trentena de persones segueixen el taller de Comunicació i màrqueting personal a Can Barra

El taller forma part de les activitats orientades a facilitar la recerca de feina a les persones aturades


Prop d'una trentena de persones segueixen el taller de Comunicació i màrqueting personal a Can Barra

 El Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Quirze ha reprès  les activitats de formació per les persones que estan buscant feina o que volen millorar la seva situació laboral. La primera d’aquestes càpsules de formació ha tingut lloc avui i ha comptat amb la participació de prop d’una trentena de persones.

Aquest primer taller s’ha centrat en la Comunicació i màrqueting personal, una habilitat necessària per poder fer valer les qualitats de les persones que busquen feina en el competitiu mercat laboral.
Durant aquesta sessió, els participants han pogut, fer una l’anàlisi dels seus punts forts i febles i conèixer les competències més valorades per les empreses, així com la manera de potenciar-les a nivell individual.
La programació de càpsules formatives del Servei d’Ocupació es completen amb una sessió el dia 7 d’octubre dedicada al Treball en equip i la cooperació i amb una altra que es centrarà en la Gestió de conflictes i la comunicació.
Recordem que per participar en aquestes sessions cal estar inscrit a la borsa de treball del Servei a l’Ocupació de L’Ajuntament. Per a més informació i per formalitzar les inscripcions, podeu adreçar-vos presencialment al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, o enviar un  correu a l'adreça ocupacio@santquirzevalles.cat. També us podeu posar en contacte via telefónica al número al 93.721.52.08.