Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'espai Canya Jove enceta les activitats de setembre

Les bitlles pallareses, una sessió d'orientació laboral i un cinemaforum, activitats principals d'aquest mes


L'espai Canya Jove enceta les activitats de setembre

 Una ludotarda dedicada als jocs tradicionals a càrrec de Deporting Club Serra de Galliners obrirà aquest setembre les activitats de l'Espai Canya Jove per aquest curs 2011-2012. En aquesta primera sessió, el jovent participant podrà  conèixer de prop el funcionament de les bitlles pallareses, un joc popular del Pallars que consisteix a tirar el màxim de nou bitlles amb una bola de fusta anomenada truc. La sessió començarà el divendres 23 de setembre,  les 6 de la tarda a la pista exterior del CC Can Feliu.

La programació de setembre de l'espai Canya Jove inclou també una sessió per millorar les habilitats personals dels participants a l'hora de buscar feina dimecres 28 de setembre o un cinemafórum amb la pel•lícula El Castillo Ambulante, del famós Hauro No Ugoku Shiro, el divendres 30 de setembre.
Per formalitzar les inscripcions o demanar més informació a l'entorn d'aquestes activitats us recordem que teniu diferents canals per posar-vos en contacte amb el Canya Jove: via correu electrònic a espaicanyajove@santquirzevalles.cat, al canal Facebook o bé via telefònica al 93 722 74 44. També podeu consultar el seu web www.canyajove.cat