Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Municipal presenta el seu programa d’activitats per aquest curs 2011-2012

L'hora del conte i els clubs de lectura són els plats forts de la proposta


 La Biblioteca Municipal presenta  el seu programa d’activitats per aquest curs 2011-2012

 La Biblioteca Municipal presenta  el seu programa d’activitats per aquest curs 2011-2012, tot un seguit de propostes que volen arribar a tots els públics i totes les edats.

L’equipament, que ha celebrat aquest mateix mes el seu desè aniversari, comença aquest divendres 23 de setembre la seva temporada de l’hora del conte. El primer espectacle es titula la fada del mercat i el tresor de les taronges i està principalment adreçat a nens i nenes a partir dels 4 anys. La biblioteca ha programat fins a 19 sessions de l’hora del conte en aquesta temporada 2011-2012, que inclou sessions del conte en anglès, i dissabtes en família. 
Els clubs de lectura són les altres activitats estrella de la biblioteca municipal, una opció adreçada a persones que els agradi llegir i que vulguin compartir un debat al final de cada lectura conduïts per un professional.
El Club de lectura per adults començarà el proper 5 d’octubre amb un acte que comptarà amb la presència d’Encarnació Martorell, autora del llibre Amb ulls de nena. Al llarg del curs els participants a l’hora del conte podran gaudir de llibres com ara Dublinesos de James Joyce, i fins a 14 d’altres propostes que seran comentades en grup.
Una altra de les activitats amb més èxit és el club de lectura infantil, adreçat a nens i nenes entre 9 i 11 anys. La temporada començarà el dimarts 4 d’octubre amb el lliurament del llibre una noia normal s’ofereix de cangur de l’autora Anna Manso.
Si voleu informar-vos sobre el detall de cadascuna d’aquestes activitats, podeu adreçar-vos directament a la Biblioteca Municipal o bé trucar al telèfon 93 7219547.