Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

El servei Minuts Menuts es podrà gaudir els dimarts enlloc dels dissabtes

El canvi cobrirà millor les necessitats de les persones usuàries


El servei Minuts Menuts es podrà gaudir els dimarts enlloc dels dissabtes

 El Servei Minuts Menuts s’ha tornat a engegar, després de les vacances d’estiu, el dimarts 6 de setembre. Per tal d’intentar adaptar-se a les necessitats de la majoria de famílies que fan ús del servei,  s’ha fet un canvi en els dies d’atenció, i en comptes d’obrir els dissabtes s’obrirà els dimarts. Els horaris i dies d’atenció a partir d’ara són els següents: dilluns, dimarts i dijous de 17h a 20h. 

“Minuts Menuts” es dirigeix a totes les famílies empadronades al municipi amb infants de 4 mesos a 3 anys a càrrec.  El servei disposa de 10 places i l’infant podrà romandre-hi un màxim de 3 hores continuades i dos dies a la setmana.
La tarifa és d’1 euro per hora d’estada, que s’ha d’abonar en el moment de recollida de l’infant.
Cal portar documentació específica i també tot el que calgui per tenir cura de l’infant, com ara bolquers o farinetes, si escau.
El servei es presta a l’Escola Bressol Municipal El Patufet. El telèfon del servei és el 670.91.87.51. Per a més informació, contacteu amb el Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Quirze, al telèfon 93.721.68.00.
Aquest és un servei promogut per les unitats d'Educació i Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Quirze i està emmarcat dins de les mesures relacionades amb les polítiques dels Nous Usos del Temps oferint a les famílies un servei de guarda per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora de l’horari escolar.