Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Ajuntament presenta el programa de la Setmana Cultural de la Gent Gran

Els jubilats i/o pensionistes podran gaudir de les activitats que començaran el dimarts 27 de setembre amb l'actuació de la Bella Quirze Band


L'Ajuntament presenta el programa de la Setmana Cultural de la Gent Gran

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha presentat el programa de la Setmana Cultural del Gent Gran, una setmana dedicada a les persones més grans del poble. La setmana cultural començarà el proper 27 de setembre amb la inauguració oficial, que tindrà lloc al Casal d’Avis a partir de les 7 del vespre. Els assistents podran gaudir de l'actuació de la Bella Quirze Band i d’un refrigeri.

La segona jornada d’aquesta setmana dedicada als més grans serà el dimecres 28, dia en que s’inaugurarà el curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Sant Quirze. La conferència anirà a càrrec del grup Serra de Galliners i versarà a l’entorn de la glosa, aquelles petites composicions populars rimades que també donaran peu a un taller on hi podran participar els assistents. La sessió començarà a les 18 hores a la Sala d'Actes del Casal d'Avis.
Dijous 29 de setembre, la cuina serà la protagonista de la setmana, amb un curs de cuina a càrrec de la diplomada en naturopatia, Carme Salaet.
Els esports prendran el testimoni de la festa divendres 30 de setembre amb un torneig de petanca, dominó, bitlles catalanes o jocs de taula. Hi participaran el Casal d’Avis de Sant Quirze i el grup Sant Josep. L’activitat començarà a les 4 de la tarda al mateix Casal d’Avis.
L’acte central i més emotiu de la Setmana Cultural de la Gent Gran tindrà lloc dissabte 1 d’octubre a dos quarts de dues del migdia, amb l’homenatge a les persones nonagenàries i centenàries. L’acte comptarà també amb la projecció d’un musical a càrrec de l’Associació Amics de la Música.
L’espectacle de playback a càrrec de membres del Casal tancarà la programació d’aquesta setmana el diumenge 2 d’octubre a la sala d’actes del Casal d’Avis. Les persones assistents a l’espectacle, que començarà a les 17 h, podran gaudir també d’un rom cremat elaborat pels mateixos membres del Casal.