Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Arber Surgical, nova empresa al Barcelona Moda Centre

Sant Quirze del Vallès compta amb una nova empresa ubicada al BMC


Arber Surgical, nova empresa al Barcelona Moda Centre

Sant Quirze del Vallès compta amb una nova empresa, instal·lada al Barcelona Moda Centre. Es tracta d’Arber Surgical, vinculada al sector mèdic com a empresa proveïdora de material i tecnologia quirúrgica. La companyia, que té 14 empleats, compta amb una important presència a Catalunya i Illes Balears, destacant per la seva irrupció en l’àmbit de la medicina i cirurgia de l’esport, donat que l’artroscòpia és una de les seves especialitats. De fet, les tècniques artroscòpiques ofereixen excel·lents resultats, donat que amb dues o tres mínimes incisions per introduir una microcàmera i instrumental de microcirurgia artroscòpica, s’aconsegueix eliminar el teixit malalt. Aquesta tècnica permet al pacient estalviar-se les molèsties inherents a la cirurgia oberta. Per això, és especialment apta per lesions articulars vinculades a la pràctica esportiva.

Ramon Casals, General Manager d’Arber Surgical, afirma sentir-se “molt satisfets amb la nostra arribada al BMC (Barcelona Moda Centre). Aquest centre de negocis ens permet, a més de guanyar en imatge i espai, disposar d’una excel·lent comunicació i d’instal·lacions de primer nivell”.

Amb la incorporació d’Arber Surgical s’enforteix la representació de primeres marques vinculades a la tecnologia esportiva, ja que el passat mes de juny Reset Sport també va anunciar la seva presència a BMC.