Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Servei d’Ocupació gestiona ofertes laborals en coordinació amb altres intermediaris

Les empreses que ho desitgin poden publicitar els seus llocs de treball vacants


El Servei d’Ocupació gestiona ofertes laborals en coordinació amb altres intermediaris

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat una nova acció d’informació consistent en l’enviament d’un recull d’ofertes del municipi, gestionades pel mateix servei i també per altres intermediaris de la zona, com ara Portal feina, Vapor Llonch de Sabadell o el portal Infojobs, amb l’objectiu de facilitar a les persones inscrites la informació i la candidatura a les mateixes i així dinamitzar el mercat de treball.

En aquest sentit, cal remarcar que les empreses que vulguin formar part d’aquest enviament d’ofertes, només cal que es posin en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, ubicat al Centre de Desenvolupament Econòmic de Can Barra, obtenint així més visibilitat i, per tant, més possibilitats de cobrir els llocs de treball vacants.

Recordem que des del Servei d’Ocupació de Sant Quirze del Vallès s’ofereix a les empreses la possibilitat de gestionar ofertes de treball, d'una manera ràpida, personalitzada i gratuïta. Si teniu necessitat de contractar treballadors i treballadores per la vostra empresa, us ajudem a definir les característieques i el perfil professional i us facilitem les persones que s'adaptin al perfil sol·licitat d'entre les més de 1.000 inscrites.

Si esteu interessats en què el Servei a l'Ocupació us ajudi en tot el procés selectiu, ho podeu fer trucant al telèfon 93.721.52.08 o bé, omplint el següent formulari: