Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més d'un miler de persones participen en la X edició de la Caminada del Mussol

El bon temps i el bon ambient van caracteritzar la jornada que va comptar amb la participació de persones de totes les edats


Més d'un miler de persones participen en la X edició de la Caminada del Mussol

 Més d'un miler de persones han participat enguany a la X edició de la caminada del Mussol, una de les cites més important de l'agenda excursionista de Sant Quirze. La sortida, organitzada per desè any consecutiu pel Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès va estar caracteritzada pel bon temps i el bon ambient. 

El recorregut d'enguany, que es va poder seguir amb gps, va sortir de la plaça de la Vila a les 9.30 del matí. A continuació, la caminada va seguir fins al barri de Els Rosales, on l'alcaldessa, Montserrat Mundi, acompanyada d'altres autoritats locals, va fer una ofrena floral en record de les persones que van patir els aiguats el 25 de setembre de 1962. L'acte va comptar també amb un emotiu discurs del secretari del Club Excursionista Salvador Núñez.
Tot seguit, l'excursió va fer camí  cap als enderrocs de l'antiga masia de Can Caber per enfilar després fins al camí antic de Sant Cugat, on els participants van poder gaudir de torrenteres i obagues.
El següent punt d'interès va ser Can Barata a partir d'on els caminadors i caminadores van passar fregant la Via Augusta, un camí romà que unia Cadis amb Roma.
Des de l'encreuament entre la Via Augusta i el Camí dels Monjos, el recorregut va fer una aturada a la masia de Can Barnola, des d'on es pot divisar un dels perfils més característics de Sant Quirze. Tot seguit, es va començar el descens per un camí de riera fins arribar al parc de Can Feliu, on es va fer el dinar popular de totes les persones inscrites a l'activitat.
La caminada ha comptat amb la participació de més d'una trentena de voluntaris que van atendre els caminadors i caminadores en els punts d'avituallament a banda de donar suport i orientació als participants al llarg del recorregut.