Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès supera amb èxit l’auditoria d’Aenor, relativa al sistema de qualitat de l’Oficina d’Atenció Ciutadana

La data d’expiració de l’actual certificat és el 10 de maig de 2013


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès supera amb èxit l’auditoria d’Aenor, relativa al sistema de qualitat de l’Oficina d’Atenció Ciutadana

 L’Oficina d’Atenció Ciutadana ha superat amb èxit l’auditoria duta a terme per AENOR, relativa al seguiment del sistema de gestió de la qualitat d’aquest servei.

Segons que es desprèn de l’informe, el sistema es manté eficaç, destacant com a punts forts el nombre d’indicadors dels processos identificats, les eines informàtiques existents de desenvolupament propi intern, que faciliten la gestió i la tramitació de la informació, especial per aquells procediments de gestió de serveis i incidències; la conscienciació de l’organització per a la millora del servei i l’enfocament al ciutadà i el seguiment i l’aplicació dels procediments per part dels agents OAC, amb el detall suficient per tal de facilitar la seva tasca en aquest àmbit.
Entre les oportunitats de millora, l’auditoria apunta que caldria aprofundir i potenciar el registre de no conformitats, revisar documents propis del sistema o acotar la periodicitat dels indicadors i fer enquestes de satisfacció via web.
El servei, que es va auditar ahir, va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Montserrat Mundi, la regidora Sílvia Peralta, que quan es va iniciar aquest projecte era la regidora de l’OAC, el cap de l’OAC, Hugo Barrós, el cap d’Informàtica, Alfons Amate, i la tècnica de Qualitat i PRL, Carme Mendia.
La data d’expiració de l’actual certificat és el 10 de maig de 2013. Això suposarà que entre l’abril i el maig de 2012 tindrà lloc una nova auditoria. En aquesta, també s’analitzarà telemàtica i presencialment el punt OAC de Les Fonts.