Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Brilloworld adquireix una nova talladora-rebobinadora

La bona evolució del negoci els ha impulsat a fer noves inversions


Brilloworld adquireix una nova talladora-rebobinadora

L’empresa quirzetenca Brilloworld, dedicada a la venda de matèria prima per a la producció d’arts gràfiques, packaging flexible i etiquetes, entre altres especialitats, ha posat en funcionament una nova talladora-rebobinadora.

La bona evolució del negoci i les necessitats canviants dels mercats van fer que el Comitè de Direcció aprovés a finals de 2010 la compra d’aquesta nova maquinària. Es tracta d’una Comexi-Proslit de darrera generació que permetrà fer un pas gegant en la millora dels nivells de servei als seus clients.

Brilloword va néixer l’any 1990 i el 2002 va instal·lar les seves oficines centrals a Sant Quirze del Vallès. Aquest any 2010 ha facturat un total de 13,6 milions d’euros, fruit d’un augment constant de les seves xifres pràcticament des de la seva creació.

 

Actualment Brilloworld treballa en potenciar les vendes internacionals, consolidant França; mantenir la posició de solidesa als mercats estratègics d’Espanya i Portugal; incrementar el valor afegit al client; millorar el nivell de servei i augmentar la diversificació de producte i explotar la pàgina web, per treballar en un futur la venda per Internet.