Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

La Bella Quirze Band dóna el tret de sortida a la Setmana Cultural de la Gent Gran

La setmana Cultural de la Gent Gran es celebra fins al proper diumenge 2 d'octubre


La Bella Quirze Band dóna el tret de sortida a la Setmana  Cultural de la Gent Gran

 El Casal d’Avis va acollir dimarts 27 de setembre la inauguració de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Un centenar de persones es va reunir en aquest espai per gaudir de l’actuació de la Bella Quirze Band, que va posar un to musical a la que serà una setmana plena d’activitats orientades a tots els públics. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Montserrat Mundi, acompanyada per la regidora de la Gent Gran, Miriam Casaramona, i altres regidors i regidores del consistori.

A aquest primer acte el segueix avui la inauguració també del curs de l’Aula Extensió Universitària amb el “Taller de Glosa”, a càrrec del grup Serra de Galliners de Sant Quirze. 
Dijous 29 de setembre s’organitza un curs de cuina a càrrec de Carme Sálate, diplomada en Naturopatia, reflexologia i flors de Bach, i professora de cuina energètica i antiestrés. La sessió tindrà lloc al Casal d’Avis a les 18 h.
El cap de setmana començarà divendres amb un torneig de petanca i altres jocs i esports, i continuarà dissabte amb la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran i el ja tradicional homenatge a les persones nonagenàries i centenàries. Diumenge, posarà el punt i final a la Setmana Cultural de la Gent Gran un playback a càrrec dels membres del Casal i rom cremat per a tothom.