Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La coral UST Singers omple l'església nova en un concert magistral

Els 27 cantaires de la coral filipina encisen el públic amb la seva tècnica i posada en escena


La coral UST Singers omple l'església nova en un concert magistral

 La coral UST Singers de la universitat de Santo Tomàs de Filipines va oferir ahir un concert que va omplir l’església nova de Sant Quirze. El cor està considerat un dels millors del món i va oferir peces del seu repertori que inclou cançons clàssiques, algunes de Filipines així com fragments de musicals de  Broadway.

Aquests dies aquesta coral filipina ha fet dos concerts a Catalunya, un d'ells a per la comunitat filipina de Barcelona que va tenir lloc el passat dimarts a l'església de Sant Agustí de la ciutat comtal i aquest de Sant Quirze, organitzat per la Societat Coral Il•lustració Artística. El cor ha viatjat a Europa per celebrar els 400 anys de la Universitat que representen amb un concert a la seu de la Unesco de París.
Els UST Singers tenen una tècnica i afinació úniques que els han fet guanyadors de més d'una cinquantena de premis a nivell internacional, entre ells els de Cantonigròs i Torrevieja. La seva relació amb la Coral Il•lustració Artística fa que des de l’any 2002 la ciutadania de Sant Quirze pugui gaudir una actuació d’aquesta coral tant prestigiosa cada vegada que ve a Catalunya.