Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’Ajuntament facilita a les empreses donar-se a conèixer mitjançant una publicació digital

Més de 300 empreses de Sant Quirze ja tenen un nou canal de difusió


 L’Ajuntament facilita a les empreses donar-se a conèixer mitjançant una publicació digital

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha posat en marxa la creació d’un newsletter econòmic, és a dir, un butlletí electrònic que recull l’actualitat informativa de l’àmbit econòmic, empresarial, d’ocupació i promoció econòmica del municipi. Des del Centre de Desenvolupament Econòmic de Can Barra i en coordinació amb el Gabinet de Comunicació, s’elabora una revista electrònica que recull aquells elements novedosos de les empreses i comerços del poble, destacant així iniciatives pioneres, nous negocis o personatges de prestigi. 

Cal remarcar també que l’element central d’aquesta eina és un video d’algunes de les notícies destacades. En aquest sentit, l’Ajuntament posa a disposició del teixit empresarial del municipi aquest nou canal, de manera que donin a conèixer al seva actualitat en imatges.
Segons que ha manifestat el tinent d’Alcaldia de Serveis Econòmics, Jordi Vidal “aquesta nova eina ha sorgit fruit de la situació actual que es viu arreu, on les dificultats econòmiques protagonitzen el dia a dia de una gran majoria d’empreses. És per això que, com a administració local, hem de fomentar les eines, ja sigui de treball o de comunicació, que potenciïn el nostre teixit empresarial i els donin difusió arreu. Aquest fet repercuteix directament en la nostra ocupació”.
En la mateixa línia, l’alcaldessa, Montserrat Mundi, ha insistit en què “aquesta és una política comunicativa que se suma a l’objectiu genèric del Centre de Desenvolupament Econòmic de Can Barra i a les polítiques que duem a terme per combatre la crisi. Sant Quirze compta amb un eix empresarial molt destacable i treballarem no només perquè es mantingui, sinó per ampliar-lo. Així, espais com el que ocupa actualment Cobega, ja en procés d’enderrocament, comptaran amb sòl industrial orientat a potenciar aquest teixit. Catalunya sempre ha destacat per la força de la seva economia productiva. Petites i mitjanes empreses, empreses familiars, autònoms… La capacitat emprenedora dels catalans i les catalanes ha estat la base del nostre progrés econòmic i serà el motor de la nostra recuperació. Per això, des de l’administració, donarem tot el suport a les empreses, i les empreses són els empresaris però també els treballadors i les treballadores”. 
Per rebre el butlletí electrònic cal subscriure-s’hi des del següent enllaç: Subscripció