Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Obertes les inscripcions per acreditar el nivell avançat en competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC)

La prova es pot fer des del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra


Obertes les inscripcions per acreditar el nivell avançat en competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC)
La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el sistema per acreditar el Nivell 3 o avançat  en competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). El Centre de Desenvolupament econòmic Masia de Can Barra és un dels centres col•laboradors des d’on es pot fer l’examen. 

Aquest nivell 3 de l’ACTIC permet a l'aspirant demostrar un coneixement avançat en tecnologies de la informació i la comunicació davant de qualsevol empresa o administració pública.

El títol capacita a la persona que l'obtingui a innovar, compartir coneixements i donar suport en l'ús de les tecnologies de la Informació i la comunicació.
Les primeres competències disponibles en aquesta prova seran la C4  corresponent al tractament de la informació escrita i la C6  que equival al tractament de la informació numèrica. 
El  nivell avançat de l’ACTIC correspon a una persona usuària  que té un ampli domini d'aquestes tecnologies i que disposa de capacitat per aprofitar al màxim les prestacions que ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació, de construir usos alternatius i de donar suport a altres persones perquè puguin millorar el desenvolupament de les seves competències. El seu caràcter especialitzat pot ser molt útil a l’hora d’avaluar les aptituds d’una persona per ocupar un lloc de treball amb unes característiques especifiques. 
 Les diverses combinacions de les cinc competències a triar per l’aspirant permeten l’adaptació a les diferents necessitats de selecció de personal de les empreses i les administracions públiques.
Recordem que per gestionar la inscripció cal fer-ho a través del web www.actic.gencat.cat, on hi trobareu proves de mostra així com un formulari per sol•licitar la vostra inscripció.
Els exàmens es fan els divendres a Can Barra i tenen una durada màxima de dues hores i mitja, en funció del nivell escollit. De cara al 2012 es preveu augmentar els dies i els torns per obtenir aquesta titulació.