Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

El comerç local protagonitza aquest cap de setmana la vuitena edició de la Mostra de Comerç

Més d'una quarantena d'establiments comercials participen en la iniciativa que tindrà lloc al parc de les Morisques aquest cap de setmana


El comerç local protagonitza aquest cap de setmana la vuitena edició de la Mostra de Comerç

 Tot és a punt perquè els comerços i establiments locals mostrin els seus productes i serveis en la vuitena edició de la Mostra de Comerç Local que tindrà lloc aquest cap de setmana al parc de les Morisques.
En total, més d’una quarantena de estands obriran al públic dissabte a partir de les 11 del matí i mostraran als visitants le seva oferta de productes, serveis i promocions al llarg de tot el cap de setmana.
La inauguració oficial de la Mostra tindrà lloc a les 12 del matí de dissabte de la mà de la presentadora de TV3 Marta Casagolda.L’acte també inclourà la presentació d’una nova entitat, el Sant Quirze Model Club, que participa en aquesta mostra amb una exposició i exhibició d’aeromodelisme. L’entitat també posarà a la disposició del públic assistent dos trens a escala, un de vapor i un altre elèctric, que faran recorreguts pel parc per passejar petits i grans tant dissabte com diumenge.
Activitats infantils
A banda de conèixer el teixit comercial del municipi, la Mostra de Comerç inclou en aquesta edició un ampli programa d’activitats per tots els gustos i edats. D’una banda, els infants podran gaudir de tres espectacles infantils i de cursets de bicicletes BMX a càrrec de Bici MTB i Freedom Bike SQV. El parc de les Morisques també comptarà amb inflables infantils al llarg de les dues jornades. 
Gastronomia local
La gastronomia local serà també protagonista d’aquesta mostra, amb 2 dinars populars i un sopar. Al migdia de dissabte, les persones que vulguin podran gaudir per 9 euros d’un dinar a base d’ensaladilla russa, croquetes i pa amb pernil promogut per Casa Marieta i el restaurant el Petit Novell. Dissabte a la nit els Mandukos proposen una botifarrada popular i mojitos per un preu de tres euros i mig. Pel que fa a diumenge, Avui no cuino oferirà una fideuà popular al preu de 6 euros. Els tiquets per gaudir de qualsevol d’aquests àpats ja estan a la venda de manera anticipada als comerços organitzadors dels àpats. El mateix dia de la Mostra es podran adquirir a l’estand de l’Associació de Comerciants.
Recordem que els estands estaran oberts dissabte de les 11 del ma´ti fins les 8 del vespre i diumenge, de les 11 del matí fins le s4 de la tarda.
Comerç just i solidari
Al llarg de tot el cap de setmana, les entitats solidàries locals aprofitaran per promoure el comerç just i solidari amb dos estands que mostraran els seus projectes.
Podeu veure el programa detallat de la Mostra de Comerç en el següent enllaç: Programa 8a edició Mostra de Comerç