Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Rialles Sant Quirze presenta els espectacles de la temporada 2011-2012 a la Biblioteca municipal

El primer espectacle dels 7 programats serà la Ventafocs de la companyia Dreams Teatre


Rialles Sant Quirze presenta  els espectacles de la temporada 2011-2012 a la Biblioteca municipal

 El Grup Rialles Sant Quirze presenta avui divendres la programació de teatre infantil per aquesta temporada 2011-2012. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca municipal a partir de les 6 de la tarda.
Per començar la temporada, Rialles vol donar un tastet dels diferents espectacles que ofereix i que prepara amb il•lusió i cura per als més petits de la casa.
El primer espectacle de la temporada serà el proper diumenge 9 d'octubre a la Patronal i vindrà de la mà de la companyia Dreams Teatre i el seu singular muntatge de La Ventafocs.
Aquesta temporada el públic quirzetenc podrà gaudir també de propostes com la de la companyia El somni del drac que oferirà el seu espectacle de música visual Com un mirall
La cultura tradicional també està present en aquesta programació de Rialles amb el clàssic conte de Nadal dels Pastorets, a càrrec de la companyia l'Evocador
La resta d'espectacles es completa amb el conte de La princesa i el pèsol de la companyia Festuc Teatre, el conte popular La cigarra i la formiga de la companyia Xip xap. Finalment, la proposta clou amb Un món (i un munt) de dracs de la mà de Tanaka teatre.
Els espectacles es faran una vegada al mes a la Patronal i tindran un preu de 6 euros per al públic general i de 5 euros per als amics de Rialles. Les entrades es posaran a la venda a la Patronal una hora abans de cada espectacle.
Podreu anar consultant el detall de cadascun dels espectacles a l'agenda mensual del web municipal www.santquirzevalles.cat