Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L'Ajuntament homenatjarà les persones nonagenàries i centenàries de Sant Quirze

L'acte coincideix amb la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran


L'Ajuntament homenatjarà les persones nonagenàries i centenàries de Sant Quirze

 La setmana cultural de la Gent Gran arriba demà a un punts més destacats del seu programa. Coincidint amb el Dia Mundial de la Gent Gran, l’Ajuntament farà un homenatge a les persones nonagenàries i centenàries del municipi.
Carmen Blanch i Maria Teresa Bravo són les dues àvies de Sant Quirze que enguany han arribat als cent anys. Una d'elles serà present a l'acte institucional que estarà presidit per l'Alcaldessa, Montserrat Mundi, i per la regidora de Benestar Social, Míriam Casarramona i que comptarà també amb els avis i les àvies que aquest 2011 han arribat als noranta anys. En total 14 persones rebran el reconeixement demà al Casal d’Avis i 5 persones més rebran el reconeixement a diferents centres residencials del municipi la setmana vinent.
L’acte institucional comptarà amb la presència dels familiars dels homenatjats i de regidors i regidores de l'Ajuntament i  tindrà lloc a dos quarts de dues al Casal d’Avis. A continuació hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents i es projectarà un musical a càrrec de l’Associació Amics de la Música.
La Setmana Cultural es va inaugurar el passat dimarts amb un concert de la Bella Quirze Band i clourà aquest diumenge 2 d’octubre amb l’actuació de playback a càrrec del Casal d’Avis. Al llarg d’aquests dies els jubilats i pensionistes locals han pogut gaudir d’un curs de cuina, una taller de glossa i torneigs de petanca i altres jocs, entre d'altres activitats.