Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Milers de persones s'acosten a la Mostra de Comerç

Més d'una quarantena d'establiments comercials apropen els seus productes a la ciutadania


Milers de persones s'acosten a la Mostra de Comerç

  El comerç local ha tornat a demostrar aquest cap de setmana que té molt bona salut. Prova d’això és la gran oferta i varietat de sectors representats aquest cap de setmana en la Mostra de Comerç local que s’ha celebrat al parc de les Morisques.

Finalment han estat fins a 40 els serveis i establiments comercials que han volgut mostrar els seus productes a la ciutadania en un cap de setmana que ha comptat amb un programa paral·lel d’activitats.
La presentació de la Mostra va tenir lloc dissabte a les 12 del matí de la mà de la presentadora de TV3 Marta Casagolda. 
Aquest acte també va incloure la presentació d’una nova entitat, el Sant Quirze Model Club, que ha participat en aquesta mostra amb una exposició i exhibició d’aeromodelisme. 
L’entitat ha posat a la disposició del públic assistent dos trens a escala, un de vapor i un altre elèctric, al llarg del cap de setmana.
La mostra va incloure 3 dinars populars, cursets de bicicletes BMX i diversos espectacles infantils.
Al llarg de tot el cap de setmana, les entitats solidàries locals han aprofitat per promoure el comerç just i solidari amb dos estands on van mostrar els seus projectes.