Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El Casal d'Avis de Sant Quirze participa en un intercanvi amb el Casal d'Avis de Balsareny

La iniciativa s'emmarca en el programa Tens molt per veure de la Diputació de Barcelona


El Casal d'Avis de Sant Quirze participa en un intercanvi amb el Casal d'Avis de Balsareny

 Una delegació de trenta persones del Casal d'Avis de Balsareny encapçalades per l'alcalde d'aquesta localitat, Jaume Rabeya, han visitat aquesta setmana el Casal d'Avis de Sant Quirze. És la primera activitat de l'intercanvi entre ambdós entitats emmarcat en el programa Tens molt per veure impulsat i organitzat per la Diputació de Barcelona.

L'activitat va començar dimecres al matí amb la benvinguda del casal visitant, un acte que va comptar amb la participació del diputat d'Igualtat, Ciutadania i Benestar Social, Josep Oliva, l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi i la regidora de Benestar Social, Míriam Casarramona.
La jornada va continuar amb una visita a l'ermita de Sant Feliuet de Vilamilans i al parc de les Morisques. Tot seguit, els participants van gaudir d'un dinar  i d'una actuació de la coral del Casal d'Avis.
La delegació de Sant Quirze farà la visita a Balsareny el proper 10 de novembre  per conèixer activitats i iniciatives que es desenvolupen en el casal d'avis d'aquest municipi.
Aquest programa d'intercanvi entre casals té com a objectiu compartir experiències, crear xarxa i aliances entre la gent gran per promoure un envelliment més actiu.