Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

L'Ateneu del Món mostra la seva tasca durant 13 anys en una exposició fotogràfica

La mostra es pot veure al vestíbul del CC Torre Julià fins al proper 31 d'octubre


L'Ateneu del Món mostra la seva tasca durant 13 anys en una exposició fotogràfica

 L’Ateneu del món, una de les entitats solidàries més antigues de Sant Quirze, ha realitzat una exposició sobre el seu treball amb diferents països del món en termes de cooperació. L’exposició exposa les diferents tasques desenvolupades per aquesta ONG al Salvador, Palestina, Mali i l'Índia amb projectes de cooperació al desenvolupament. 

 
Per una banda, l’Ateneu ha desenvolupat al Salvador un treball en l’àmbit de la conservació de la cultura popular, la producció pesquera artesanal del Bajo Lempa i la formació per la conservació del medi natural.
 
Pel que fa a Mali, l’entitat mostra les seves actuacions en projectes de millora d'abastament d'aigua mitjançant la construcció de pous. També en aquest país africà, l'Ateneu explica la construcció d'una escola i d'un habitatge per la mestra en una zona agrícola. L'exposició fotogràfica també dedica un espai al treball realitzat per la oenagé local a Palestina envers la salut reproductora i la compra d'instrumental mèdic. Finalment, a l’Índia, on l'entitat ha treballat de manera estreta amb la Fundació Vicenç Ferrer, es pot veure el treball realitzat per millorar la formació de les dones de la zona.
Aquesta mostra es pot veure al vestíbul del Centre Cívic de la Torre Julià fins al proper 31 d’octubre.