Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les Fonts es vesteix de gala per celebrar la seva Festa Major

Més d'una quarantena d'activitats conformen el programa del 7 al 9 d'octubre


Les Fonts es vesteix de gala per celebrar la seva Festa Major

 Una xocolatada i una festa per als infants donarà el divendres 7 d'octubre el tret de sortida a la Festa Major de les Fonts, que enguany compta amb més d'una quarantena d'activitats adreçades a tots els públics i edats. Tot seguit tindrà lloc la inauguració de treballs de vidre realitzats per l'alumnat de l'Escola d'Adults l'Olivera al vestíbul del CC Torre Julià, un acte que donarà pas a la recepció institucional de les entitats i ciutadania del nucli a càrrec de les autoritats locals. A continuació, la plaça Nova acollirà una actuació del Ball de Diables de Sant Quirze. El jovent podrà gaudir també divendres d'un concert a càrrec dels grups de música de les Fonts a la pista coberta del Poliesportiu.Dissabte els infants tornaran a ser els primers protagonistes amb el concurs infantil i els jocs d'arreu del món que es faran de les 11 a les 13 hores a la pista coberta del poliesportiu de les Fonts. L'esport local tindrà també un paper destacat amb el partit de futbol dels equips de benjamins, alevins i infantils de l'Unión Deportiva les Fonts i la competició del Club de Tennis taula.
Nova font
La font de la Mina, ubicada al final de la rambla de les Fonts, és enguany el brollador recuperat seguint amb la tradició de reconstruir i mantenir la identitat d'aquest nucli on el toponímic fa referència a l'antiga existència de moltes deus naturals. La inauguració tindrà lloc dissabte al migdia, just abans de la sardinada popular que acollirà a les 14 hores la plaça de Manel Mañas.
La Cursa Popular serà una de les activitats destacades de la tarda de dissabte. La sortida i arribada serà des del passeig del Ferrocarril i hi ha la possibilitat de participar en diferents categories i recorreguts en funció de l'edat. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al 7 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o bé el mateix dia de la cursa al punt de sortida de les 16 a les 16.45.
La sala d'Actes del CC Torre Julià serà també durant la tarda de dissabte l'escenari de la IV trobada de puntaires de les Fonts, que comptarà amb la participació de les puntaires de Terrassa.
La tarda de dissabte es completarà amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia Cesc Serrat i un partit del futbol sala al poliesportiu de Sant Joan. 
La proposta nocturna del programa de dissabte inclou l'espectacle de monòleg Catacrak a càrrec de Miguel Angel Marín i l'actuació estelar de la Toñi a la pista coberta del poliesportiu. La vetllada la clourà el concert del grup de versions Frick Brothers. 
Diumenge comptarà també amb una important oferta d'activitats variades, amb competicions de petanca, dominó i escacs, una cercavila de la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze i amb el bateig dels nous gegants de les Fonts. Després d'una Gimcana infantil, al migdia es farà la tradicional demostració gastronòmica de paelles i a la tarda una exhibició de balls diversos. La festa clourà amb un castell de focs al pont Nou.

>Podeu veure el programa detallat fent clic en el següent enllaç: Programa de la Festa Major de les Fonts 2011