Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Vols adoptar un gos?

Actualment hi ha 11 gossos abandonats a Sant Quirze que busquen una família


Vols adoptar un gos?

 L'Ajuntament ha incorporat un nou nivell de continguts al web municipal que permet veure tots els gossos que actualment es troben al centre d’acollida de HelpGuau, empresa contractada pel Consistori en compliment de la Llei de protecció dels animals. 

Aquest enllaç conté informació sobre cadascun dels animals abandonats recollits als carrers de Sant Quirze del Vallès, dels quals no ha estat possible identificar-ne la persona propietària, i que estan esperant ser adoptats per alguna persona o família que els doni l’afecte que es mereixen. La Llei estableix que el termini d’un propietari per recuperar un animal sense identificació és de vint dies, passats els quals el gos pot ser adoptat o romandre al centre d’acollida, però en cap cas serà sacrificat excepte si incorren motius humanitaris i sanitaris. A data d’avui, al centre d’acollida d’animals, hi ha 11 gossos recollits al municipi de Sant Quirze del Vallès.
Totes les persones que vulguin adoptar qualsevol d'aquests gossos, tenen la informació relacionada en l'enllaç. Per a més informació: Adopció animals domèstics.