Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

El CC Torre Julià inicia el cicle de sessions de l'hora del conte

La iniciativa comença aquest mes d'octubre i està oberta al públic en general


El CC Torre Julià inicia el cicle de sessions de l'hora del conte

 De Bruixes i monstres és el suggerent títol de la primera sessió de l'hora del conte que es realitza al Centre Cívic Torre Julià. Les famílies de les Fonts podran gaudir des d'aquest mateix mes d' octubre d'una sessió mensual d'aquesta activitat que té com a objectiu potenciar la lectura i l'imaginari dels més petits de la casa a través de contes i llegendes.

Demà divendres, 14 d'octubre, tindrà lloc la primera de les sessions a càrrec d'Aurora Rincón. Aquesta estarà dedicada als monstres i a les bruixes i està principalment adreçada a nens i nenes d'entre 3 i 8 anys. 
Al novembre, la sessió es centrarà en els contes jueus, de la mà de Glòria Arrufat. Sota el títol Contes per sucar-hi pa, els nens i nenes de 4 a 10 anys partiran dels ingredients de la cuina jueva per apropar-se a les rondalles d'aquesta cultura mil·lenària.
Al desembre la cita serà amb els superherois del Marc Lloan, que explicarà la particular història del Vidal, un nen normal que vol ser superheroi, però que no té poders. Per aconseguir el seu objectiu s'apropa a d'altres protagonistes que sí que en tenen i als que farà d'ajudant per viure mil aventures.
Les sessions de l'hora del conte a la Torre Julià formen part d'una programació estable promoguda per l'Ajuntament de Sant Quirze que es preveu realitzar una vegada al mes. Al novembre la sessió tindrà lloc el dia 11 i al desembre el dia 2. Totes les sessions són gratuïtes i es faran a les 18 hores al Centre Cívic Torre Julià.