Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Campanya de Cens de Població i habitatge 2011

La campanya compta amb prop de 3 milions d'habitatges representatius


Campanya de Cens de Població i habitatge 2011
L'Institut Nacional d'Estadística (INE) està realitzant el Cens de Població i habitatge de 2011, una campanya que compta amb prop de 3 milions d'habitatges representatius de l'estat espanyol. Aquesta iniciativa persegueix conèixer les característiques de la població per poder planificar i organitzar els serveis públics d'acord amb les necessitats reals de la població existent.
Els habitatges escollits rebran una carta de l'INE, a través de la qual trobaran una clau d'accés per poder complimentar aquesta informació via internet. Les persones que prefereixin la via tradicional i també formin part dels seleccionats, rebran en les properes setmanes un qüestionari en paper per retornar gratuïtament a l'INE. 
 
Per a qualsevol dubte relacionat amb aquest cens, la ciutadania es pot adreçar al telèfon gratuït 900 820 082 de 9 del matí a 10 del vespre, de dilluns a divendres, i de 9 a 15 hores els dissabtes.
Podeu accedir també a les preguntes freqüents relacionades amb aquest tema en el següent enllaç: http://www.ine.es/censos2011/censos2011_comoes.htm

La participació en l'enquesta és obligatòria i confidencial, tal com estableix la normativa vigent en la matèria.