Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El valor d'emprendre centra la propera xerrada del SQ Viu l'Empresa

La xerrada es farà el 3 de novembre al Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra


El valor d'emprendre centra la propera xerrada del SQ Viu l'Empresa

 Amb el títol “Jo sóc emprenedor, i tu? Atreveix-te!”, el quirzetenc Miquel Morante, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, professor del Màster d'entitats financeres de la UAB i Director de Banca Privada, explicarà la seva experiència com a emprenedor a l’hora de crear l’  editorial, “emprendia editorial” per publicar el seu llibre  "El Geni de l'estalvi", un conte que tracta dels valors dels diners, de la importància de l'estalvi i de la cultura emprenedora tan necessària. 
 

Morante parlarà de  la importància de l’emprenedoria en els moments actuals considerant els avantatges que comporta el llançar-se a l’aventura d’emprendre, com també els riscos que comporta no tenir esperit emprenedor. En el transcurs de la xerrada s’abordarà quins són els millors sectors per emprendre, els aspectes a tenir en compte a l’hora d’escollir un soci, com buscar finançament per a un projecte i també s’aconsellarà als assistents com poder evitar els errors més comuns quan s’emprèn per primer cop.
El SQ Viu l’Empresa és un programa de formació impulsat des del Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra pels Serveis d’Emprenedoria i Empresa. La sessió Jo sóc emprenedor, i tu? tindrà lloc a el 3 de novembre les 18h, al Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra.
Les persones interessades a assistir a la xerrada han d’enviar un correu electrònic a empresa@santquirzevalles.cat.