Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze acollirà la setmana que ve la I Bike Week

Aquesta és la tercera setmana temàtica del complex Barcelona Moda Centre que enguany celebra el seu 15è aniversari


Sant Quirze acollirà la setmana que ve la I Bike Week

 El centre de la moda i els negocis ubicat al polígon del Mas Duran, Barcelona Moda Centre, acollirà del 18 al 20 d'octubre la I Bike Week, unes jornades formatives que concentraran en aquest espai les principals tendències d'aquest sector. 

El creixement experimentat en l'àmbit de la bicicleta, primer de la muntanya i després de la urbana serà un dels temes que s'analitzaran en aquestes jornades que preveuen aglutinar les principals marques i professionals del món de la bicicleta.
El programa compta amb diferents conferències, taules rodones i showrooms a l'entorn dels temes d'interès d'aquest sector en ple creixement.
Entre d'altes, els assistents podran conèixer els avanços tecnològics en la indústria de la bicicleta i debatre temes com ara el desenvolupament del producte a la indústria que envolta aquest vehicle. Els assistents podran gaudir també d'una taula rodona sobre el negoci del ciclotorisme i d'una conferència sobre la responsabilitat corporativa aplicada al comerç Bike.
Finalment, la legislació i la seguretat al pedal centraran una intervenció del Subdirector General de Normativa de la DGT.
Per veure el programa complet, podeu fer clic en el següent enllaç: I BMC-Bike Week