Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Gran festa de l'Handbol Sant Quirze per donar la benvinguda a la temporada 2011-2012

La jornada va finalitzar amb un multitudinari dinar de germanor


Gran festa de l'Handbol Sant Quirze per donar la benvinguda a la temporada 2011-2012

Ahir diumenge, l’Handbol Sant Quirze va dur a terme la presentació de tots els equips del club per donar la benvinguda a la temporada 2011-2012. La jornada va celebrar-se a la pista interior del Pavelló del Complex Esportiu Municipal a partir de les 9:30 hores, moment en què va començar el partit de la categoria 1a Catalana Sènior entre l’Handbol Sant Quirze B i el Sant Martí Adrianenc B. Els visitants van guanyar per 26 a 29.

A les 11:30 hores es va disputar el partit de la Lliga Catalana Sènior entre l’Handbol Sant Quirze i el Vilamajor, en què els quirzetencs es van imposar per 35 a 22 amb un gran partit. A les 13:00 hores, l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus va dur a terme una exhibició de ball. També es van disputar partits d'exhibició de minihandbol. Posteriorment, es van presentar davant de l’afició tots els jugadors i jugadores de tots els equips de l’Handbol Sant Quirze, que es van fer la fotografia oficial de la temporada.

Els parlaments van ser protagonitzats pel president de l'Handbol Sant Quirze, Jaume Solé, el president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral, el regidor d'esports, David Sánchez, i l'alcalde accidental, Jordi Vidal, els quals van destacar l'arrelament que té l'Handbol Sant Quirze al municipi. La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor.