Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La línia L-12 Sant Quirze-Sabadell ha augmentat el seu ús en més de 21.000 usuaris

Des de gener d’enguany ha transportat més de 188.000 viatgers


La línia L-12 Sant Quirze-Sabadell ha augmentat el seu ús  en més de 21.000 usuaris

 La línia L-12 que cobreix el recorregut Sant Quirze-Sabadell ha vist augmentat el seu ús en més de 21.000 usuaris. Amb les millores a la línia que es van dur a terme al mes de gener, com ara la incorporació d’autobusos de plataformes baixes per facilitar l’accessibilitat, la millora de transport de viatgers ha estat substancial, traduïnt-se en un increment d’ús d’aquesta línia i, per tant, en una variació del 13,35%. A més, cal remarcar que en nou mesos s’han transportat 188.393 usuaris i usuàries.

Segons que manifesta el tinent d’Alcaldia de Via Pública, Antoni Rebolleda “aquest nombre de viatgers, que augmenta mes rere mes, denota com era de necessària aquesta línia i la resposta que hem donat a la nostra ciutadania en tant que estan connectats amb la ciutat veïna. De fet, això respon a la voluntat de què el municipi formi part de les xarxes viàries i comunicatives de la comarca i l’àrea metropolitana, doncs cal que el transport públic permeti beneficiar la població de l’excel•lent ubicació de què gaudim. Augmentant la freqüència i la qualitat apostem per un transport públic de qualitat.”
De fet, al mes de gener el nombre d’usuaris i usuàries de la línia era de 20.532. Aquesta xifra no ha parat de créixer de manera continuada cada mes, assolint al setembre els 21.640 viatgers. Els mesos en què han viatjat més ciutadans i ciutadanes han estat abril i maig, amb 21.220 i 24.189 viatgers respectivament.