Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Isofix i Artbo, Premis Cambra 2011

Les dues empreses amb seu a Sant Quirze van ser guardonades ahir per la Cambra de Comerç de Sabadell


 Isofix i Artbo, Premis Cambra 2011

 L’empresa quirzetenca Isofix SL ha estat guardonada amb la distinció Premi Cambra a la Internacionalització, en la seva 38ena edició. Aquest guardó reconeix les empreses que han destacat per l’evolució de la seva activitat i per la implantació en els mercats exteriors. L’empresa és actualment líder en el sector de les abraçadores i compta amb una plantilla integrada per més d’un centenar de persones. A més, disposa d’una xarxa comercial que comprèn tot el territori nacional, amb presència en el 90% de magatzems de fontaneria, material elèctric i de construcció. Isofix exporta productes a més de 40 països.

També va ser guardonada amb el Premi Cambra al Comerç Interior, en la seva vuitena edició, l’empresa Artbo Pastisseries, amb seu al municipi. Aquesta distinció es concedeix a la trajectòria comercial, consolidació de nous conceptes de negoci, originalitat i dinamisme d’empreses de distribució al detall i a l’engròs. 
Artbó Pastisseries és una firma de caràcter eminentment familiar, fundada l’any 1969 a Sabadell. Està dedicada a l’elaboració i comercialització de productes de pastisseria, bomboneria, fleca i rostisseria.
Al llarg d’aquests anys ha experimentat un notable creixement amb nous establiments comercials i amb uns clients fidels que han sabut i saben valorar la qualitat de tots i cadascun dels seus productes.
L’alcaldessa de Sant Quirze, va felicitar ahir els assistents en el marc de l’acte de lliurament per part de la Cambra de Comerç de Sabadell, que va tenir lloc a la ciutat veïna i que va estar presidit pel President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.