Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

L'Ajuntament organitza dos cursos d'higiene alimentària

La formació va adreçada al comerç detallista i al col·lectiu de la restauració


L'Ajuntament organitza dos cursos d'higiene alimentària

 El Servei de Salut  de l’Ajuntament amb la col•laboració del Servei de Comerç i de la Diputació de Barcelona, organitza dos cursos de formació en matèria d’higiene alimentària per als establiments del municipi. 

Els cursos començaran al novembre i tindran dues modalitats, una dirigida al col·lectiu de la restauració i un altre adreçada al col·lectiu del comerç detallista.
La formació continuada en matèria d'higiene alimentària és obligatòria per llei per a tots aquells professionals que treballin en l'àmbit de la manipulació d'aliments.
El curs bàsic en l'àmbit de restauració constarà de dues sessions que es faran els dies 7 i 9 de novembre de 17 a 19 hores i el que està dirigit als comerços detallistes es farà els dies 8 i 10 de novembre de 14.30 a 16.30 hores. Ambdós cursos són gratuïts i s'impartiran al Centre Cívic de Can Feliu.
Les inscripcions s'han de fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament presentant el formulari del tràmit relacionat. Per a informació complementària, les persones interessades poden adreçar-se al Servei de Salut de l'Ajuntament, al telèfon 937216800 o enviar un correu electrònic a serveisalut@santquirzevalles.cat