Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El CC Torre Julià ofereix un taller per promoure l'envelliment actiu

Sota el Títol Posa en ment s'adreça a persones majors de 55 anys


El CC Torre Julià ofereix un taller per promoure l'envelliment actiu

El Taller Posa en Ment és un taller de caràcter preventiu on a partir d'una sèrie de dinàmiques en grup, s'ofereixen tot un seguit d'eines als seus participants per l'activació de la ment i per a la millora de les capacitats relacionades amb la memòria.
Aquesta activitat no es tracta d'un taller de memòria, ja que té com a diferència la durada, la finalitat i la metodologia. La durada és més curta i la finalitat és preventiva, bàsicament orientada a oferir estratègies per tal que els alumnes puguin aplicar-les posteriorment en el seu dia a dia. La metodologia que s'emprarà és participativa i no es centra en la realització de fitxes sinó en la realització d'activitats i dinàmiques en grup on s'incorporen els conceptes a treballar a partir de l'experiència viscuda.
El taller té com a objectius bàsics afavorir l'escolta i l'atenció com a elements crucials per a la memòria.
Aquesta activitat està adreçada a persones grans a partir de 55 anys amb ganes de treballar la ment i comptarà entre 8 i 15 participants. Les persones amb deteriorament cognitiu estan excloses. Les sessions es realitzaran un cop per setmana al Centre Cívic Torre Julià, els dies 21 i 28 d'octubre i 4 de novembre, de 10 a 11.30 del matí.
Les persones interessades a participar-hi poden posar-se en contacte amb el Servei de Benestar al telèfon 937216800.