Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Eleccions Generals 20 N: Elecció de les persones que formaran part de les meses

El sorteig es farà el dilluns 24 d'octubre


Eleccions Generals 20 N: Elecció de les persones que formaran part de les meses

 El proper dilluns 24 d'octubre, la Sala de Plens del carrer Nou número 10 acollirà el sorteig per escollir les persones que formaran part de les meses electorals de les eleccions a les Corts Generals el proper 20 de Novembre.
En el sorteig s'escolliran un total de 270 membres en qualitat de titulars o suplents, que rebran una notificació a partir del mateix dilluns a la tarda.

Les persones que estiguin designades, podran presentar excuses al seu nomenament davant la Junta Electoral de Zona de Sabadell 7 dies naturals després de la notificació. La presentació de possibles excuses es podrà fer únicament de forma presencial davant la Junta Electoral de Zona de Sabadell, ubicada a l'avinguda de Francesc Macià, 34-38, 1ª planta (Edifici dels Jutjats), de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores.

Recordem també que el dia 22 d'octubre acaba el termini per sol·licitar el vot des de l'estranger, tan pels que viuen fora com pels que estan inscrits al CERA (Cens Electoral de Residents Absents).