Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'empresa municipal COMU posarà aviat 43 habitatges de lloguer a la zona del Mas Duran i 4 de venda a les Fonts

Les persones que hi vulguin optar, s'han d'inscriure prèviament al Registre de Sol·licitants de la Generalitat


L'empresa municipal COMU posarà aviat 43 habitatges de lloguer a la zona del Mas Duran i 4 de venda a les Fonts

 L'empresa municipal COMU SL posarà properament un total de 43 habitatges de lloguer a la zona del Mas Duran. Aquesta promoció, anomenada Mas Duran III, està situada entre els carrers Frederica Montseny, Clementina Arderiu i Joan Oliver. Els pisos tindran entre 44 i 69 m2 útils i seran d'una, dues o tres habitacions. Tots ells comptaran amb plaça d'aparcament i traster.

A banda de la promoció de lloguer, COMU SL també posarà a la venda 4 habitatges de compra a les Fonts.
Tot i que les bases encara estan pendents de publicar, totes les persones que vulguin optar a qualsevol de les dues modalitats, de lloguer o de compra, han d'estar inscrites al Registre de sol·licitants de la Generalitat de Catalunya. Aquest és un registre públic, administratiu, que dóna dret a optar a l'adjudicacció d'un habitatge amb protecció oficial d'acord amb els procediments establerts en el Decret.
Aquest registre té com a finalitat proporcionar informació sobre les necessitats reals i la distribució territorial d'habitatges amb protecció oficial, així com facilitar i agilitar els processos d'adjudicació i transmissió d'habitatges protegits, tot garantint la màxima transparència en els processos.
La inscripció en aquest registre té una vigència de tres anys.
Per inscriure-us, cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç i presentar-lo juntament amb la documentació requerida a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.
També podeu accedir a les preguntes freqüents relacionades amb el Registre en el següent enllaç: preguntes freqüents.
Per a més informació, també podeu trucar al telèfon de l'Ajuntament 937216800 i demanar per l'empresa municipal COMU.