Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Més de 1200 alumnes dels centres educatius de Sant Quirze gaudiran d’activitats escèniques

L'alumnat podrà gaudir d'espectacles de dansa, teatre i titelles


Més de 1200 alumnes dels centres educatius de Sant Quirze gaudiran d’activitats escèniques

Més de 1200 alumnes dels centres educatius de Sant Quirze gaudiran de 14 activitats escèniques durant aquest curs 2011-2012
Com cada curs, les escoles han programat les seves sortides al teatre i a espectacles de dansa i música d’acord amb el conveni entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, que compta amb un pressupost aproximat de 20.000 euros, dels quals cada administració n’aporta el 50%, i que ha estat prorrogat  per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament.

Així doncs, els centres educatius gaudiran de diferents obres de gran qualitat, com ara l'espectacle de titelles  Ploramiques de la companyia l'Estaquirot, que presentarà uns personatges molt divertits que tot ho aprofiten, els aprofits. Els més petits podran gaudir de l'espectacle de dansa Rio de Luna, la metàfora del naixement i de la complicitat entre el bebè i la mare a càrrec de la companyia Te Danza.
Simplicíssimus portarà als nens i nenes als teatres de fusta de mitjans del segle XX de la mà de la companyia Roberto G. Alonso.  Un instrument anomenat orquestra, Un llençol d’estels, Balbir, el meu avi, D’un paper blanc i La maleta de l’Agustí, completen l'ampla oferta de la que podrà gaudir l'alumnat aquest curs 2011-2012.
Les escoles participants són l’escola bressol municipal i les 6 escoles d’educació primària amb alumnes de tots els cursos, des d’educació infantil fins al cicle superior de primària, i sumen un total de 1200 alumnes.